Neler yeni

Tanışalım

Ceyhun

Acemi Üye
Yönetici
5 Nis 2020
32
İstanbul
Ceyhun KÜTÜKCÜ
Volvo S60
Merhaba,
Tanışma bölümünde ilk ben başlayayım dedim.

Adım Ceyhun, İstanbul'da yaşıyorum. Özel bir firmada Bilgi İşlem bölümünde çalışıyorum.
Siteyi hobi olarak kurdum, herhangi firma ya da kurumla ilişkim yok. Ben de bir Volvo kullanıcısı olarak amacım yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımızın soruna cevap bulabileceği bir yer oluşturmak.

Hoş gelsiniz.
İyi paylaşımlar :)

Son düzenleme:

Ozan

Yeni Üye
25 Tem 2021
3
Erzurum
Ozan Tunç
Volvo S60
Adım Ozan Erzurum da yaşıyorum Üniversite Hastanesinde görev yapıyorum 2012 Volvo S60 1.6D Powershift kullanıcısıyım bu gün vermiş olduğunuz destek aküsü bilgisinden faydalandım teşekkür ederim bende Volvo kullanıcılarına bu forum aracılığı ile yardımcı olmak isterim

kayadelenium

Acemi Üye
27 Tem 2021
7
Yunanistan
Barış Kayadelen
Volvo XC40 T3
Merhaba,

Yunanistan'da yaşıyorum. Yazılım alanında çalışıyorum. Henüz bir Volvo araç sahibi değilim. Volvo XC40 Inscription paketini Haziran 2021 de sipariş ettim ve Aralık 2021 de teslim edilmesini bekliyorum. Türkiye'de Volvo'nun forumuna destek olmak amacı ile bu foruma üye oldum.

İyi günler.

Ceyhun

Acemi Üye
Yönetici
5 Nis 2020
32
İstanbul
Ceyhun KÜTÜKCÜ
Volvo S60
Adım Ozan Erzurum da yaşıyorum Üniversite Hastanesinde görev yapıyorum 2012 Volvo S60 1.6D Powershift kullanıcısıyım bu gün vermiş olduğunuz destek aküsü bilgisinden faydalandım teşekkür ederim bende Volvo kullanıcılarına bu forum aracılığı ile yardımcı olmak isterim
Merhaba Ozan Bey,
İnternette birçok siteye baktım ancak ben de bulamamıştım, makalenin faydasının olmasına sevindim.
İyi günler dilerim.

Merhaba,

Yunanistan'da yaşıyorum. Yazılım alanında çalışıyorum. Henüz bir Volvo araç sahibi değilim. Volvo XC40 Inscription paketini Haziran 2021 de sipariş ettim ve Aralık 2021 de teslim edilmesini bekliyorum. Türkiye'de Volvo'nun forumuna destek olmak amacı ile bu foruma üye oldum.

İyi günler.
Hoş geldiniz Barış Bey,

Volvo XC40'ınız şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Yeni aracınızın fotoğraflarını bekliyoruz :)

İyi günler dilerim.