Merhaba,
Bilmeyen arkadaşlara faydası olabilir diye bilgisayarda bulunması gereken bazı uygulamaları aşağıda ekliyorum. Uygulamaların sürekli güncel versiyonu çıktığından doğrudan indirme adresi yerine üreticisinin sitesini yazıyorum.
7Zip - Ücretsiz sıkıştırma uygulaması.
Arobat Reader - PDF dosyalarını açmak için yaygın kullanılan uygulama.
CCleaner - Bilgisayara bakım yapmanızı sağlanan kullanılşı bir uygulama.
Chrome - En çok kullanılan tarayıcılardan br tanesi.
Filezilla FTP - Web sitelerine ve FTP siteniz varsa dosya yüklemek ve indirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulama.
Firefox - Açık kaynak kodlu diğer popüler tarayıcı.
Foxit Reader - Ücretsiz ve sistemi yormayan PDF okuyucu.
GOM Player - Video oynatmak için kullanılan kullanışlı bir yazılım.
Java - Uygulamaların ve web sitelerinin düzgün çalışması için kullanılan uygulama.
Keepass - Şifre saklamak için kullanılan açık kaynak kodlu uygulama.
LibreOffice - Microsoft Office uygulamasının alternatifi olarak düşünebilirsiniz. Ücretsiz ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.
Lightshot - Pratik bir şekilde ekran görüntüsü almak için kullanılan çok küçük bir uygulama.
mRemoteNG - Bilgisayarlara uzak bağlantı ve terminal işlemlerini yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı program.
Notepad++ - Ücretsiz ve çok hızlı çalışan yazı editörü.
Paint.net - Resim düzenlemek için kullanılan küçük bir resim editörü.
Recuva - Silinen dosyaları kurtarmak için kullanılan bir uygulama.
Speedfan - Bu uygulama ile bilgisayarınızın fanlarının devirini ayarlayarak daha sessiz çalımasını sağlayabilirsiiz.
TreeSize - Bilgisayardaki dosyaların ne kadar yer kapladığını gösteren kullanışlı bir uygulama.
VLC Player - Çok çeşitli dosya formatlarını destekleyen video oynatmak için kullanılan yazılım.
VirtualBox - Bilgisayarda sanal işletim sistemleri kurmanıza imkan sağlayan ücretsiz bir uygulama.
İyi paylaşımlar.
Bilmeyen arkadaşlara faydası olabilir diye bilgisayarda bulunması gereken bazı uygulamaları aşağıda ekliyorum. Uygulamaların sürekli güncel versiyonu çıktığından doğrudan indirme adresi yerine üreticisinin sitesini yazıyorum.
7Zip - Ücretsiz sıkıştırma uygulaması.
Arobat Reader - PDF dosyalarını açmak için yaygın kullanılan uygulama.
CCleaner - Bilgisayara bakım yapmanızı sağlanan kullanılşı bir uygulama.
Chrome - En çok kullanılan tarayıcılardan br tanesi.
Filezilla FTP - Web sitelerine ve FTP siteniz varsa dosya yüklemek ve indirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulama.
Firefox - Açık kaynak kodlu diğer popüler tarayıcı.
Foxit Reader - Ücretsiz ve sistemi yormayan PDF okuyucu.
GOM Player - Video oynatmak için kullanılan kullanışlı bir yazılım.
Java - Uygulamaların ve web sitelerinin düzgün çalışması için kullanılan uygulama.
Keepass - Şifre saklamak için kullanılan açık kaynak kodlu uygulama.
LibreOffice - Microsoft Office uygulamasının alternatifi olarak düşünebilirsiniz. Ücretsiz ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.
Lightshot - Pratik bir şekilde ekran görüntüsü almak için kullanılan çok küçük bir uygulama.
mRemoteNG - Bilgisayarlara uzak bağlantı ve terminal işlemlerini yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı program.
Notepad++ - Ücretsiz ve çok hızlı çalışan yazı editörü.
Paint.net - Resim düzenlemek için kullanılan küçük bir resim editörü.
Recuva - Silinen dosyaları kurtarmak için kullanılan bir uygulama.
Speedfan - Bu uygulama ile bilgisayarınızın fanlarının devirini ayarlayarak daha sessiz çalımasını sağlayabilirsiiz.
TreeSize - Bilgisayardaki dosyaların ne kadar yer kapladığını gösteren kullanışlı bir uygulama.
VLC Player - Çok çeşitli dosya formatlarını destekleyen video oynatmak için kullanılan yazılım.
VirtualBox - Bilgisayarda sanal işletim sistemleri kurmanıza imkan sağlayan ücretsiz bir uygulama.
İyi paylaşımlar.